Moeilijke gevallen en grensverleggers.


Dat zijn die mensen vol vragen. Zij die willen weten waarom. Zij die moeilijk voor 1 job kunnen gaan.

Zij die graag bijleren of dingen in vraag stellen. Zij die altijd zien wat er nog beter kan. Zij die er 200% voor gaan. Maar dan misschien plots moe zijn en niet weten waarom. Zij die niet houden van middelmatigheid. Zij die worstelen met erkenning krijgen of vragen. 

Moeilijke gevallen en grensverleggers.
Dat zijn de mensen voor wie ik graag werk. Omdat het uitmaakt. Omdat het goed moet zijn.

Hero's journey

Hero's journey

The hero’s journey is een belangrijk concept voor storytelling. Grote mythes, kaskrakerfilms, allemaal volgen ze dezelfde verhaallijn. Hier kunnen we veel uit leren voor communicatie. Maar alhoewel de uitleg aannemelijk is, is het moeilijk om er zelf mee te beginnen. Vandaar een kleine oefening. Lees een strip en vul het sjabloon in.

Gemaakt voor het project ‘Bouw aan begrip, een escape room over dementie’.

heros journey afbeelding.png
Collage #1 American beauty

Collage #1 American beauty

5 regels voor dialoog

5 regels voor dialoog